26 sep

VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

Dit bericht betreft uitsluitend de Sony Playstation 4® FIFA 15 combo packs. Geen van de overige gameconsoles of Sony-producten zijn betrokken.

Het merk Sony staat voor de allerhoogste standaard op het gebied van veiligheid, zorg en kwaliteit. Omdat we hierin vanzelfsprekend geen enkele vorm van risico willen nemen, informeert Baanbrekende Gewaarwordingen consumenten over een mogelijk veiligheidsprobleem met de Sony Playstation 4® FIFA 15 combo packs.

Het betreft een beperkt aantal verkochte spelcomputers. Ze zijn te herkennen aan hun zwarte kleur en cursieve vormgeving. De betreffende consoles hebben bij het starten van een FIFA Ultimate Team tenminste drie 80+ skilled spelers met al dan niet een ‘In Form’ versie van een spelerskaart.

Bij een reguliere kwaliteitscontrole bleek een beperkt aantal verkochte consoles niet te voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Deze spelcomputers vertonen fouten in de videouitvoer waardoor het systeem schokkerige beelden kunnen doorgeven aan de ontvanger. Deze beelden zijn voor visueel epilepsiegevoelige mensen gevaarlijk en zouden kunnen leiden tot epilepsieaanvallen. De onregelmatige afwisseling van uitvoerfrequentie kan tevens schade toebrengen aan het invoerapparaat (als uw televisietoestel).

Het betreft enkel de Sony Playstation 4® FIFA 15 combo packs met de opgegeven kenmerken. Alle andere spelcomputers zijn veilig voor gebruik. Als u in het bezit bent van een (of meerdere) van de beschreven consoles, vragen wij u nadrukkelijk deze niet meer te gebruiken en deze in de originele doos naar de redactie van Baanbrekende Gewaarwordingen te sturen. Drie weken na het versturen van uw spelcomputer kunt u contact opnemen met Sony voor een vervangend apparaat.

Wij bieden u onze welgemeende excuses aan voor het ontstane ongemak.

De redactie van Baanbrekende Gewaarwordingen in samenwerking met Sony

Combinatiepakket van de Playstation 4 met FIFA 15. Sinds donderdag verkrijgbaar bij diverse winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *