20 jan

Twitteraccount POTUS gehackt – Inauguratienieuws

Het Twitteraccount van de Amerikaanse president lijkt gehackt te zijn, dat melden volgers van het @POTUS-acocunt op twitter. Het socialmedia-account dat het afgelopen acht jaar werd gebruikt door de staf van Obama lijkt veranderd te zijn in het account door een republikein sympathisant. Een verdachte timing zo rond de inaugurkatie vinden we hier bij de Baanbrekende gewaarwordingen-redactie.Op de foto van het account prijkt  sinds enkele uren het hoofd van een zelfingenomen Trump. In de expressie van The Donald, die naar het schijnt, zowel onder als boven zijn ogen wenkbrauwen heeft, zien we een doortastende blik. De eerste vingers worden al voorzichtig richting Rusland gewezen. Hoewel er geen bewijs is, zou het niet de eerste Russische inmenging zijn rondom de Amerikaanse verkiezingen en ingauwratie.

Barrack Obama heeft tijdens zijn afscheidsspeech niet gereageerd op de vermoedelijke hack, de rest van de augurknatie verliep dan ook rustig. We spraken daar Peter Mesh, hij gelooft in een complottheorie als het gaat om de Twitteraccounts van de presidenten; ‘Ik geloof dat er in het geheim is besloten om Twitteraccounts door te schuiven naar andere presidenten. Het klinkt misschien misselijkmakend en absurd, maar dit soort dingen gebeuren er dus in het witte huis!’

Op de achtergrond horen we Peter nog, terwijl we bij onszelf denken; ‘Niet ons beste stuk, maar hè, iedereen verdient een podium.’ Als we dan Peter weer proberen aan te horen, zijn we hem al weer kwijt, niet fysiek, hij staat gewoon voor ons. Maar hij heeft wel de koers van het gesprek flink veranderd.  We attenderen hem op het feit dat zijn alu-hoedje zijn weg richting de grond heeft gevonden, om, vervolgens, wanneer hij wegkijkt, ons uit de voeten te maken.

Tot zover onze verslaglegging over de augurknazi van president Trump. Dit artikel zal worden bijgewerkt wanneer nieuwe details beschikbaar zijn. Behalve als jij ons weer opzoekt Peter, het interview was weldegelijk klaar wat ons betreft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *