12 feb

Mark ontdekt nieuw computervirus

Mark heeft een nieuw computervirus ontdekt, zo vertelt hij tegen zijn vrouw dinsdagavond. De mbo-gediplomeerde conciërge verklaarde tijdens het doen van zijn financiële administratie te zijn opgeschrikt door beelden van twee schaarsgeklede rondborstige vrouwen. Marga, die eerder thuis kwam vanwege een gecanceld werkoverleg trof haar man achter de computer aan.

‘Ik had al het vermoeden dat er iets niet pluis was’ vertelt Marga geschrokken, ‘eerder kreeg ik bij het openen van internet al vulgaire websites, waar normaliter de vorige geopende tabbladen zouden moeten laden.’ ‘Ik riep direct al dat het een virus was, maar het gevoel is top als je hem dan ook echt ontdekt.’ vult Mark haar aan. Volgens de onderzoeker zou het gaan om een Trojan.BackdoorSluts.Worm.B6 virus die zich vooral huisvest in ‘de zwarte materie van de 0110-bit-bytes.’ Dat haar man zo’n computerexpert was voor Marga nieuw; ‘ik zag hem nooit zo als de persoon die heel behendig was met computers, maar misschien wel logisch omdat Mark altijd nog even ging computeren als ik mij alvast klaar ging maken voor de nacht.’

Op de vraag waarom Mark op het moment van ontdekken van het virus de broek op de enkels had verklaarde hij; ‘het maakt mij misselijk hoe die vrouwen zich moeten presenteren om hun brood te verdienen. Op die manier wilde ik mij symbolisch distantiëren van die beelden, dat gebeurt veel in Afri-Americo stammen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *