25 aug

Ludieke actie brengt gezichtsbikini aan de man

Vrijdagochtend heeft ‘Chinese appearal’ een ludieke modestunt opgezet om haar nieuwste zwemwaar aan de man te brengen in Nederland. Twee gewapende mannen drongen iets na tienen vrijdagochtend de aan de Amsterdamse Prinsengracht gelegen Rabobank binnen, waar zij met wapen begonnen te zwaaien en eiste dat geld werd gedeponeerd in een juten zak.

Een bankbediende wist al meteen dat er iets niet in de haak was; ‘De twee heren waren te goed gevormd om hun brood te moeten verdienen met criminaliteit, als je daarnaast een sportief paar sneakers kunt combineren met een kaki broek en een taupe riem om de kleuren te breken voor het daarop gedragen v-hals t-shirtje dan ben je verre van crimineel.’ Volgens protocol schakelde de bankbediende toch de politie in.

De politie nam de zaak, daarentegen, hoog op en arriveerde met een tiental gewapende agenten. ‘De overvallers dreigde kort mijn “hersens eruit te knallen” als de juten dichterbij zouden komen, maar toen ze zagen dat er genoeg aandacht was om hun product aan te prijzen grepen ze de kans.’ vertelt één van de trotse gijzelaars. Toen de croissant spierbonken hun gezichtsbedekking afdeden begonnen ze direct met het aanprijzen van hun facekini’s. ‘Het was een grappig gezicht; dan zie je een Dave Roelvink achter een masker vandaan komen en dan valt alles op z’n plaats, je zag dat hij zelf ook zenuwachtig was. Ik moest ‘m zelf ook nog verbeteren, hij riep dat hij boerkinis aan het aanprijzen was.’ Iedereen begon te klappen en dansten in het rond van opluchting en blijdschap. Dave en zijn compagnon lieten de menigte de facekini’s proberen. De Amsterdamse politie reageerde positief op de reclamestunt en beloonde de jongens met een ritje in de politieauto met sirenes naar huis.

Dries, vader van Dave, is te spreken over Chinese appearal; ‘Chinese appearal wist dat Dave gezichtsverlies had geleden en voorzagen dat zijn carrière in het slop zou raken. Zij wisten echter van deze nood een deugd te maken en konden zoonlief gebruiken om duidelijk te maken dat zo’n facekini kan bijdragen wanneer iemand gezicht wil redden.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *