13 mrt

BroApp Unlimited binnenkort in de appstores

Een opvolger voor BroApp is onderweg, zo maakten de ontwikkelaars van de applicatie bekend. De release voor de uitgebreidere versie van de app zou begin april al zijn en als eerste te downloaden vanuit de Google Play Store.

BroApp, dat eind februari werd uitgebracht voor Android smartphones werd binnen een korte tijd razendpopulair. De applicatie dient als virtuele ‘wingman’ door je vriendin automatisch lieve berichtjes te sturen, zodat jij er niet aan hoeft te denken. BroApp ontving de eerste weken enorme media aandacht en verspreidde enorm snel via social media. Op Twitter was #BroApp zelfs een korte tijd trending topic.

De Australische bedenkers laten het niet zitten bij een eerste app maar maken handig gebruik van de media om hun tweede app aan te kondigen. De ontwikkelaars blijven in hetzelfde (veilige) straatje en brengen een uitbreiding uit van de huidige applicatie. Volgens het persbericht zou de Unlimited versie van de applicatie ‘de perfecte wingman verbeterd’ zijn. In de nieuwe versie zou het mogelijk zijn om naast beminnelijke SMS’jes ook automatisch zogehete dickpic’s te versturen. Dickpic’s zijn foto’s die mannen maken van hun geslachtsdeel om deze vervolgens door te sturen naar hun (bed)partner of secretaresse. De gebruiker kan zelf een aantal foto’s toevoegen en tekst bijvoegen, deze worden dan op willekeurige momenten doorgestuurd naar de geliefde.  Aleksander Klöpper vindt de stap om zo snel een tweede app uit te brengen niet vreemd; ‘Er zijn trends waar je als appmaker niet omheen kan. De dickpic is zo’n trend. Daar wil je als bedrijf bovenop zitten’. De blogger weet nog niet of hij zelf de app zal downloaden; ‘Mochten de heren ook nog overwegen Instagram-filters toe te voegen, dan ben ik overstag.’

De applicatie zou al een aantal weken gebruiksklaar zijn en met een besloten groep getest worden. Wel zou er nog gewerkt worden aan het automatisch schieten van dickpic’s. Volgens een ingewijde is er getest met röntgentechnieken om, wanneer de telefoon zich in de broekzak van de gebruiker bevindt, automatisch foto’s te kieken. Na gezondsheidsklachten van testers zou het team zijn overgestapt op een op sonarlijkende techniek om de fallus in beeld te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *